Gentleman Türkiye Dergisi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen ödül töreninde NG Kurucu Başkanı Nafi Güral’a ‘Özel Onur’ ödülü verilirken, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ‘En Sportmen Gentleman’ ödülüne layık görüldü.
2006 yılında Gentleman Türkiye Dergisi’nin Türkiye haklarını satın alan Feyzan Ersinan, her sene mayıs ayında düzenlediği ödül töreniyle başarılı işlere imza atıyor. Gentleman Türkiye, geçen sene ilk kez kadınlara da ödül verdiği gecede Sema Güral Sürmeli’yi Yılın İş Kadını kategorisinde ödüle layık görmüştü. Bu yıl sunuculuğunu Yetkin Dikinciler’in gerçekleştirdiği ödül gecesinde,NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, Özel Onur ödülünün ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, En Sportmen Gentleman ödülünün sahibi oldu.
“EN SPORTMEN GENTLEMAN”
Portakal Sanat ve Kültür Evi’nin sahiplerinden Maya Portakal Bitargil’e ödülünü takdim eden Sema Güral Sürmeli, ödül gecesinde gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Geçen sene bu sahnede ödül alan birisi olarak bu sene de ödül verebiliyor olmak çok büyük bir mutluluk.”
Dr. Ziya Yılmaz, Ajda Pekkan, Franklin Adler, Hakan Ateş, Fatih Terim ve Cavit Çağlar gibi isimlerin de ödül aldığı gecede, konuklara ikramları Kütahya Porselen Centilmen serisi ile sunuldu. Doğadan kopamayanların aktivitelerini konu edinen Centilmen serisi özgün tasarımı ve çağdaş görünümü ile beğeni topladı.