Külliye’de Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

29 EKİM Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti.

Resepsiyonda Kütahya’yı; NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve eşi  Yelda Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve eşi Onur Sürmeli temsil etti.

Beştepe’de düzenlenen resepsiyonda siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından yaklaşık 2 bin konuk ağırlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Cumhuriyetimizin 100’ncü yıldönümünü, ortaya koyduğumuz hedefler ile 2023’e yüklediğimiz vizyon çerçevesinde kutlamayı planlıyoruz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başladık” dedi.

NG; Topraktan doğan gücümüz ve ülkemizin değerlerinden aldığımız ilhamla ,her geçen gün büyüyen grubumuza bağlı markalarımızın dil birliği yaptığı ortak yayınımızdır.

BİZİ TAKİP EDİN