1400 Mitterteich Milano Design Week’te Fark Yarattı

Kütahya Porselen, 1400 Mitterteich markasıyla katıldığı Milano Design Week’te ziyaretçilerini ağırladı.

Milano’nun en ünlü binalarından biri olan Palazzo Litta’da düzenlenen fuarda, 1400 Mitterteich standı ziyaretçilerden yoğun bir ilgi gördü. Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve dünyaca ünlü Tasarımcı Defne Koz’un da katıldığı Milano Design Week’te, Defne Koz’un Mitterteich 1400 markası için tasarladığı serileri beğeni topladı.

‘‘THE THEATER OF FOOD’’ TEMASI DİKKAT ÇEKTİ

‘‘The Theater of food’’ temasıyla, sıra dışı bir stant da sergilenen koleksiyonlar, Defne Koz’un en iddialı tasarımları arasında bulunuyor. Koz’un; 1400 Mitterteich markası için özel olarak tasarladığı Plano, Ala, Onda, Bordo ve Curve serileri profesyonel şefler ile amatör gurmelerin yeteneklerini sergilemelerine ve yaratıcılıklarını kullanmalarına imkân sağlıyor.

Defne Koz; Ala, Onda ve dünyanın en prestijli tasarım ödülü Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülen Plano serisini tasarlarken tabakları sahne, şefleri ise bir ressam olarak hayal etmiş. Ve “Tabaklar şeflerin sahneleri, yemekler ise başrol oyuncuları” olarak tasarlanmış.
Şef tabakları olarak nitelendirilen gruptaki asimetrik tabaklar, kare ve oval formlardaki meze tabaklarıyla birlikte serinin yalınlığı gözler önüne seriliyor. Ev, otel ve restoran grupları için özel tasarımların yer aldığı 1400 Mitterteich koleksiyonları; yumuşak hatları, onlarca farklı ürün çeşidi, 32 santim genişliğine kadar değişen ebatlardaki tabakları ve geniş kenarlı tasarımlarıyla fark yaratıyor.

Yorum Bulunmuyor

Yorumlar Kapalı