NG Phaselis Bay Kapılarını Açtı

NG Hotels zincirinin yeni üyesi NG Phaselis Bay, geçtiğimiz günlerde ilk misafirlerini karşıladı. Konforlu detaylarla tasarlanan ve bu yazın konseptini #slowsummer olarak belirleyen NG Phaselis Bay, yavaş, sakin, huzurlu ve özgür hissettirecek tatil deneyimiyle konuklarına ‘zaman dursa’ dedirtecek.

Göynük, Kemer’de eşsiz doğası ve benzersiz lokasyonu ile dikkatleri üzerine çeken NG Phaselis Bay, özel anlar ve anılar biriktirmek üzere konuklarını ağırlamaya başladı. 27 Nisan’da kapılarını açan NG Phaselis Bay, konaklama sektörüne farklı yaklaşım sunan bir “Lifestyle Resort” olarak tasarlandı. “See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla hizmet veren tesis, özel koyları, incecik kumları ve yeşil bitki örtüsü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Antalya şehir merkezine 45, Kemer’e 5 km uzaklıktaki NG Phaselis Bay, çam ağaçlarının arasında 70.755 metrekarelik bir alan içerisinde yer alıyor.


#slowsummer Yavaş… Sakin… Huzurlu… Özgür…

Misafirlerine her sene yeni bir konsept sunacak olan NG Phaselis Bay, “Feel” mottosundan yola çıkarak 2021 yaz konseptini #slowsummer olarak belirledi. Bu konsept ile “Keşke zaman dursa” denilen özel anlar için hayatın ritminin yavaşlatılması gerektiğine dikkat çeken NG Phaselis Bay, misafirlerine zamanlarını değerli kılan anlar yaşatarak sakin, huzurlu ve yavaş hissettirmeyi hedefliyor.

‘Hiç bitmese’ dedirten özel anlar…

Özel koyları ve çam ağaçlarının arasındaki konumuyla dikkat çeken NG Phaselis Bay, oda, villa ve süit seçenekleri, farklı tercihler için çeşitli konseptler sunan restoranları, farklı boyut ve konseptlerden oluşan havuzları, büyük su kaydıraklarının yer aldığı Aquapark’ı, ALIVA Spa bölümü ve 900 m uzunluğundaki plajı ile misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Eğlence, huzur ve lüksü buluştururken ‘hiç bitmese’ denilen anlar yaratan NG Phaselis Bay, dünyaca ünlü masaj ve terapi tekniklerini misafirlerine sunduğu ALIVA Spa ile ruhunu tazelemek isteyenlerin tatilini de taçlandırıyor. ALIVA Spa, Spa süitleri, VIP alanı, kapalı havuzu, Türk hamamı, kese odası, saunası, buhar odası, kar çeşmesi, şok ve macera duşları, masaj ve cilt bakımı bakım odaları, dinlenme alanları ile günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen misafirlerine tatil sürecinde yenilenmek için birçok seçenek sunuyor.

Yorum Bulunmuyor

Yorumlar Kapalı