NG Kütahya Seramik 28. Ege Rallisi

NG Kütahya Seramik’in ana sponsoru olduğu, Ege Otomobil Sporları Kulübünün organize ettiği, Ege Bölgesi ve İzmir’in motorsporları adına en önemli organizasyonlarından bir tanesi olan NG Kütahya Seramik 28. Ege Rallisi seyirciyle buluştu.

Özel Seyirci Etabı’nın Çeşme’ye alınmasıyla NG Kütahya Seramik Ege Rallisi, adeta festival havasında geçti. Temmuz ayının kavurucu sıcağına, Türkiye’nin en başarılı pilotlarının hükmettiği otomobillerden yükselen sesler karıştı. Çeşme Özel seyirci etabıyla başlayan organizasyon, İzmir Yeni Fuar alanındaki kupa töreniyle son buldu. Daha önce farklı spor dallarına da destek veren Kütahya Porselen’in, NG Kütahya Seramik 28. Ege Rallisi’ne özel tasarladığı mug bardakları büyük ilgi gördü ve Kütahya Porselen standında uzun kuyruklar oluştu.

NG KÜTAHYA SERAMİK 28. EGE RALLİSİ’NDE HEYECAN DOLU ANLAR

2018 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. Ayağı olan NG Kütahya Seramik 28. Ege Rallisi, 13 yıl sonra ilk kez Çeşme Belediyesi’nin önünden verilen sembolik startla başladı. Ralli pilotları, marinanın yanında piste çevrilen özel alanda drift yaptılar. Özellikle Erkan Güral ve Burak Koçoğlu ikilisi kullandıkları Skoda Fabia R5 ile yarışı izlemeye gelen seyircilerin hafızasından silinmeyecek bir performans sergiledi. Gaziemir NG Kütahya Seramik showroomunda düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Erkan Güral: ‘‘Emek ve özveri gerektiren hazırlık sürecini başarıyla tamamladık. NG Kütahya Seramik olarak böyle bir organizasyon içinde olmak gurur veriyor. Ege Rallisi çok özel bir yarış, böyle bir yarışı izleyiciler açısından farklı bir noktaya taşımak için Çeşme etabını yaptık.’’ dedi. Yarışmanın son gününde ralli pilotları Kavakdere, Seferihisar ve Gödence etaplarını ikişer kez geçti. NG Kütahya Seramik 28. Ege Rallisi’ni Erkan Güral ve Burak Koçoğlu ikilisi Genel Klansman 6’cısı olarak tamamladı. Organizasyona Burak Çukurova ile Yağız Avcı’nın kıyasıya çekişmeleri damga vurdu. Heyecan dolu NG Kütahya Seramik 28. Ege Rallisi’nin galibi Yağız Avcı ve Ersan Alkır ikilisi olurken, ikinciliği BC Vision Motorsport pilotlarından Burak Çukurova ve Vedat Bostancı ikilisi göğüsledi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

NG Kütahya Seramik 28. Ege Rallisi’nde, Erkan Güral ve Yelda Güral’ın kızları Selay’a bir sürpriz düzenlendi. Selay Güral, sekizinci yaş gününü anne ve babası ile ralli aracının yanında pasta keserek kutladı. Aynı zamanda doğum gününe; Sema Güral Sürmeli, Onur Sürmeli, Gülden Güral, Fevzi Eren Sürmeli, Burak Koçoğlu ve çok sayıda ralli pilotu katıldı.